A bíróság elutasítja az UFC Pay Per View Piracy

elszámolását a legutóbbi határozatban, amelyben a View Per View adagolások kalózkodásának kártérítését érinti, a múlt héten az ítélet indokait az Egyesült Államok Kerületi Bíróság, az E.D. Észak -Karolina, az UFC 116 kalózkodásának kártérítését egy személyes klub segítségével.

A múlt heti helyzetben (Joe Hand Promotions, Inc. kontra Johnson) a vádlott egy személyes klubot működtetett, amely az UFC 116 -ot sugározta anélkül, hogy a felperestől engedélyt vásárolt volna. A felperes beperelte a műholdas jelzési kalózkodás állítólagos beperelését. A vádlott nem válaszolt, és a vádlott klub ellen mulasztott ítéletet eredményezett.

A felperes 60 000 dollár kártérítést kért, azonban a bíróság felfedezte ezt az összeget, és a törvényi minimum felett kissé meghaladta a károkat. A kártérítés 1500 dolláros kerületi bírójának értékelésében Terrence Boyle az alábbiak szerint indokolta:

Mint a korábbi esetekben, a Bíróság úgy véli, hogy az átalánydíj odaítélése, amely a létesítmény maximális kihasználtságához, valamint a jogsértés elárasztásához kapcsolódik, a leginkább összhangban áll a törvény céljaival, valamint a károk kvantumának kvantumával. Joe Hand nagyon tapasztalt. A 605. szakasz előírja, hogy amikor a bírósági törvények törvényi károkat ítélnek meg, akkor a „igazságos” § -os kártérítést kell fizetnie. Noha ezek a számítások spekulatívak, „a károk vonatkozásában néhány sejtés megengedett, ha – mint itt, az alperes mulasztása megakadályozta a károk magasabb bizonyossággal való kiszámítását.” Kingvision Pay-Per-View, Ltd kontra Arnoat, 06. számú Civ. 4811, 2007 WL 2076632, *6 (S.D.N.Y., 2007. július 13.).

A Joe kézi kiszámítja szerződéseinek kamatlábait a maximális kihasználtság alapján. [DE 12-2]. A felperes mozgásához kapcsolódó kamatkártya magyarázza a törvényes allicening -megállapodás Paris Saint-Germain Mez költségeit, amelyek a programot sugárzó entitás képességétől függően változnak. Az árkártya, valamint a csatlakoztatott nyilatkozat szerint a klub 900 dollárt fizetett volna a program törvényes sugárzásáért. [DE 12-3, 12-2]. A súlyosbító tényezők, például az ismétlődő jogsértések vagy a jelentős pénzbeli nyereség bármilyen típusú mutatójának hiányában ez a bíróság felfedezi, hogy a törvényben előírt maximális károk odaítélése extrém, valamint hasonló esetekben a díjakkal egyenesen.

Ami a Arsenal FC Mez fejlesztést illeti, nem aggodalomra ad okot, hogy a klub elfogta és sugárzott a programot szándékosan, valamint ipari előnye érdekében. Joe Hand azt állítja, hogy a programot titkosítják, és csak a fizető ügyfeleknek nyújtották, ezért nem valószínű, hogy az alperesek véletlenül megkapják a programot. A körülmények és a 605. § elrettentési célja fényében a bíróság 1000,00 USD törvényes károkat ítél meg. A bíróság megsokszorozza a törvényes károkat 1,5 szándékos tényezővel, az összegének 1500,00 USD összegének…

A fentiek alapján a felperes mulasztási ítéletének mozgását megkapják. [DE 11]. A bírósági tisztviselőt arra utasítják, hogy 1500,00 USD összegű alperesek ellen ítéljen meg. Ezen túlmenően az ügyvédek vádját Joe Hand felperesnek 1000,00 USD összegben ítélik oda. A költségeket Joe Hand felperesnek 475,00 USD összegben ítélik oda.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

1000 dollár kártérítést kapott az UFC 172 Piracyoct 2016. október 30 -án.
10 000 USD kárértékelés, amely megfelel az UFC 162 Piracyjanure 2016. január 26 -án.
7000 dollár kártérítést kapott az Valencia Mez UFC 159. szeptember 1 -jének kalózkodásának megfelelően. “Kalózkodás”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *