A csupasz csukló MMA -t pontosan ugyanazon kiskapu felhasználására használja, mint a csupasz csukló boksz?

Frissítés 2021. május 31 -én – A Malki Kawa, a Masvidal menedzsereinek alábbi tweetjei azt sugallják, hogy a csupasz csukló MMA mind a Floridában, mind a Mississippi -ban mind a szabályozási akadályokat tisztította.

A Mississippi az egyik joghatóság, amelyben a „Meg RB Leipzig Mez tudjuk lemondni a saját szabályainkról” szabályt a könyvekről, amelyeket nyilvánvalóan UYSED -k voltak, amikor a második kérdés, hogy 2018 -ban legalizálják a csupasz csukló bokszot.

_________________________________________________________

Ezen a héten kiderült, hogy az UFC versenytársa, Jorge “GameBred” Masvidal egy csupasz csukló MMA promóciót fog bemutatni, amelynek legelső rendezvénye nyilvánvalóan elrendezi, hogy idén később helyezkedjen el a floridai Miami -ban.

Ha a kezdetektől fogva betartotta a sportot, megérti, hogy az MMA csupasz csukló ügyként kezdte. Nem tartott sokáig, amíg a harcosok felismerik, hogy a kesztyűk hatékony fegyver, nem pedig biztonsági eszköz, valamint a kesztyűek hamarosan normákká válnak. Valójában a KO/TKO sebessége ütésekkel 10x növekedett, amikor a kesztyűk kötelezővé váltak. A szabályozott csupasz csukló boksz kortárs adatai szintén azt mutatják, hogy a sportban kevesebb dokumentált agyrázkódás van a hagyományos bokszhoz képest.

Ha elhagyja a biztonsági vitát, az aggodalomra ad okot, hogy ez jogszerűen megteszi -e?

Úgy tűnik, hogy a válasz valóban ugyanazon a Florida -i kiskapukon alapul, amelyet az utóbbi években a csupasz csukló boksz legalizálására használtak. Ha valamilyen háttérre gondolsz, az egész történetet itt elmondom –

Ha szeretné a rövid verziót, a floridai atlétikai kompenzáció kijelenti, hogy bár jogszabályaiknak kesztyűnek kell használniuk a bokszoláshoz, a jogszabályok nem állítják, hogy a kesztyűnek fedeznie kell a csuklókat. Ezért fog látni a harcosokat, akik furcsa csuklócsomagolást használnak, amikor a floridai BKB -ben versenyeznek.

A floridai MMA -szabályozások pontosan ugyanaz a hiányossággal rendelkeznek. Szükségük van egy adott súlyú kesztyűre. Nincs szükségük a kesztyűre a csuklók lefedéséhez.

A szabály a következőképpen olvasható:

Úgy tűnik, hogy Florida készen áll arra, hogy lehetővé tegye ezt az Ausztrál labdarúgó-válogatott Mez eseményt azon az alapon, hogy ha ez a bokszkapocs működik, akkor hasonlóan alkalmazandó az MMA -ra.

Hirdetés

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A csupasz csukló jogszerűségének dokumentálása, vegyes harcművészetek, 2021, 17.
A Bare Knuckle boksz dokumentálása 2019. január 23 -án 4 hozzászólással
Az adatok feltárják, hogy a csupasz csukló boksz alacsonyabb agyrázkódási sebességgel rendelkezik, mint a kesztyűs Fightsnovove, Feyenoord Mez 2020in, “Biztonsági tanulmányok”

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *