A következő legendás desszert fázis LA -ben…

Hello! Mi újság? Pontosan milyen volt a lil hétvégéd?

Az enyém véletlenszerűen izgalmas volt. Nem számítottam arra, hogy bármit is megteszek, és végül megdöbbentem a tegnapi vitorlázási dolgot, valamint a mai vitorlázási Uruguayi labdarúgó-válogatott Mez dolgot, valamint a jó barátai a városból származtak, és el akarták kielégíteni az ebédet –
A legfrissebb videóim

Face maszk ötletek futáshoz, valamint kint sétáláshoz
Arcmaszk a futáshoz, valamint a koronavírus kitörése során.
Szüksége van maszk viselésére? Milyen maszk a legjobb a futók és a járók számára?

Nézze meg a maszk legfinomabb válogatását.
Plusz a CDC javaslatai arról, hogy mikor kell viselni egy maszkot, valamint azt, hogy milyen módon a COVID19 kitörés során.
További információ a RuneAtRepeat.com oldalon

További videók

0 másodperc 7 perc, 15 Marokkói labdarúgó-válogatott Mez másodperc

Következö
19 antitestvizsgálat
05:19

Élő
00:00
08:21
07:15

Hatalmas ételek, ezért elmentünk a LA legjobb ramen helyére. Valójában Gardena -ban van, bármennyire is elég közel. Hakuna matata -nak hívtam, bár ez Hakata Ramen – nézd meg, ha belekerülsz.

Vásárol egy tál ramen -t, és néhány közülük tartalmaz oldalsó lehetőségeket. Ezután megvásárolja az önteteket. Megkaptam az „L” -t, amely magában foglalja a salátát, valamint a sült rizst. Hasonlóképpen kaptam egy buggyantott tojást az oldalán.

Az ebéd egyik nője rámutatott a túrázásra, akárcsak azelőtt, hogy megértettem, Horvát labdarúgó-válogatott Mez hogy megváltoztuk az autókban és a teherautóban, valamint a Temescal Canyon módszerére, hogy túrázzunk! Nagyon szép volt, de a túra meglepően nehéz volt – részben az, mivel forró volt, mint tele ramen tésztával.

A futásomat megismételtem, és váratlanul is mindenki csatlakozni akart hozzám! Ha! Ezek az új preferált embereim.

A 90 fokos időjárási körülmények közötti kirándulás néhány borotvált jégt keres! Erről a helyről beszéltünk, amelynek reprezentálja a „legjobb borotvált jég LA -t” (lásd itt egy stílust – ezek az emberek elvégzik a kutatást) – blokkfejek.

Tehát arra számítottam, hogy borotvált jég, mint egy raspado, vagy valami, bár ez nem ilyesmi. Ez egy kereszteződés a borotvált jég, valamint a fagylalt – hókrém között. Az eredmény könnyű, valamint pelyhes darabok, csodálatos hideg jóság.

A csészék óriási, azonban ez a cucc rendkívül könnyű, és könnyen lemerül. Mindannyian ettük őket, és elgondolkodottunk egy másik megszerzéséről!

Szerencsére másodperceket vétóztak a lábmasszázsok javára. Komolyan.

Aztán hosszú időnk volt, hogy vacsora előtt megölhessünk a bevásárlóközpontban. valamint a regionális monikánok Nordstromon is történt. Nagyon szeretném ringatni a fejpánt megjelenését, bár mindenki kijelentette, hogy csak úgy néz ki, mint egy csapda.

Kérdés: Mi volt a legjobb dolog, amit a hétvégén ettél?

Én – borotvált jég, borotvált jég, borotvált jég.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *