A legfinomabb reggeli

Hetek óta szerettem volna kipróbálni a láng brojlerét, figyelembe véve, hogy egy hirdetést azonosítottam, amely megosztotta a tiszteletre méltó táplálkozási információkat. Tehát tegnap este kaptam egy fehér húsos baromfit barna rizs tálral. Mártás nélkül jön, ezért hozzá kellett adnom a „mágikus szószot”. Amint biztos vagyok benne, hogy a „varázslat” szerint „cukor” jelzik, azonban elhanyagoljuk ezt a részt.

A legfrissebb videóim

Az Arany -retriever nem fogja elvenni a tablettáit!

További videók

0 másodperc 2 perc, 19 másodperc

Következö
Maratoni edzés 2. napja
01:45

Élő
00:00
08:21
02:19

Ben megkapta a kombinált lemezt. Narancssárga tolvaj vagyok.

Ma egy kitartási edzést fogok végezni, így közvetlenül a Mentor Boot Camp után mentem házba.

Oké, hazug vagyok.

Azóta átmentem a Method House csodálatos pólusán, mivel egy hétig vágyakoztam. De 7 óráig nem nyitnak meg (15 perccel korábban voltam) !!! A sors úgy döntött, hogy nekem nem volt. Valószínűleg a legjobb volt.

Tehát házba mentem, és elkészítettem a preferált csodálatos reggelimet – palacsintákat. Használtam ezt a Hodgson malomkeveréket, valamint 1/2C -os tojásfehérjét adtam hozzá 1 tálaláshoz, hogy sokkal több fehérjét adjunk.

Palacsinta PB -vel, valamint SF szirupmal. Ez nem Scone, de finom.

Van egy igazán „Eat-y” hétem, így most megpróbálom feltölteni a jeges kávét.

Élelmezési tény: A reggeli a nap legfontosabb étkezése, mivel rá tudsz szirupot feltenni. Igen, még gabonafélék is.

A reggeli az én preferált napi étkezésem, és tegnap egy kicsit kutatást végeztem a „legfinomabb reggeli” -ről. Felfedeztem ezt a kutatási tanulmányt, miszerint a legjobb a reggeliben a fehérjét és a szénhidrátot fogyasztani. Jó, örülök, hogy ez rendezett.

Az új kutatás azt sugallja, hogy a reggeliben a fehérje és a szénhidrátok együttes fogyasztása elősegítheti a tartós súlyszabályozást, legalábbis összehasonlítva a magas fehérjetartalmú, alacsony szénhidráttartalmú reggelivel. Az interneten, a Steroids folyóirat decemberi problémájában közzétett tanulmányban 193 elhízott, nem diabéteszes felnőttek voltak, akár magas fehérjetartalmú, alacsony szénhidráttartalmú reggelit, vagy vegyes fehérjetartalmú reggelit a súlya részeként veszteség étrend.

Az étrend 16 hete után a fogyás hasonló volt: az alacsony szénhidráttartalmú reggeli evők 15,1 kg-ot veszítettek, szemben a vegyes reggeli csoportra, azonban az eredmény nem érte el a statisztikai szignifikanciát, ami azt jelzi, hogy az eredmény esély miatt történt. – Ezenkívül 16 hét után azonban az alacsony szénhidráttartalmú reggeli étkezők 11,6 kg-ot nyertek vissza, míg a vegyes reggeli csoport emellett 6,9 kg-ot veszített.

(forrás)

A bejegyzésnek van néhány nagyszerű reggeli koncepciója is.

A vacsorámban szereplő varázslatos mártással ellentétben nem hiszem, hogy van egy varázslatos reggeli. Úgy gondolom, hogy szükség van arra, hogy felfedezzék egy olyan ételt, amely ésszerű, hogy elkészítse és enni, valamint hogy teljes és boldog is.

KÉRDÉS: Mi a legszebb reggelied?

Úgy gondolom, hogy a legszebb reggeliem egy tojás szendvics, mivel kielégítő és finom, bár a csodálatos fogom kedveli a palacsintát.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Csap

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Folytassa ezeket a következőket:

A pihenőnap reggeli rutinom

A pihenőnap reggeli rutinom

A reggeli rutinom a futás óta pihenőnapon. Amit csinálok, mit eszek egy pihenőnapon, valamint más BTS -en a futás napján

A legjobb egészséges Trader Joe’s Pumpkin szezonális ételválasztás

A legjobb egészséges Trader Joe’s Pumpkin szezonális ételválasztás

A legjobb egészséges kereskedő Joes Pumpkin Foods. Vizsgálja meg a TJ -khez hasonló szezonális ételek ezt a kerekét

hegesztettLthy reggeli ötletek, valamint miért a legjobb a sajtlapok

Egészséges reggeli ötletek, valamint miért a legjobb a sajtlapok

Ötletek az egészséges reggeli gyors elkészítéséhez. Pontosan hogyan készítsünk sajtlapot. valódi kaliforniai tej receptek, valamint az egészséges halál ötletei

Amit ma ettem az élelmiszer napló – Maratoni edzés 4. hét

Amit ma ettem az élelmiszer napló – Maratoni edzés 4. hét

Mit eszek egy nap alatt. Élelmiszer -napló futó blog edzés 4. hét

Pontosan hogyan készítsünk egy sokkal jobb tál gabonaféléket- egészséges reggeli tippeket!

Pontosan hogyan készítsünk egy sokkal jobb tál gabonaféléket- egészséges reggeli tippeket!

Pontosan hogyan készítsünk egy egészségesebb tál gabonafélét. Készítsen egy gyors reggelit, amely kiválóan alkalmas az Ön számára, és tele van az ebédig, amíg a TH -val ebédel

Mit eszek egy nap alatt – a futók számára

Mit eszek egy nap alatt – a futók számára

Amit egy napi videóban eszem egy futó. Élelmezési napló, amit egyszer reggeliztem, ebédet, vacsorát és snackeket ettem. plusz

⚡ Shareaholic által

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *