Az egyik bajnokság bejelenti a megkérdőjelezhető „ügynök akkreditációs programot”

A Keleti Battle Sports Promotion One Championship most kiadta a megkérdőjelezhető ügynöki engedélyezési program részleteit. A tegnap este egy tweetben Ariel Helwani közzétette a betartási részleteket, amelyek nyilvánvalóan egy bajnoki sajtóközleményből származnak:

… Az egyik bajnokság fokozott követelményeket és követelményeket mutat az egy ügynök akkreditációs programjára. Az egyik ügynök akkreditációját eredetileg a jogosultsági követelmények, valamint az összes ügynök, vezetõ és/vagy tanácsadók számára, akik egy sportolóval együtt dolgoznak, egységes jogosultsági követelmények megállapítására szolgáltak. Ez a program garantálja, hogy a minimális igények teljesülnek, és fenntartják, mielőtt egy ügynök, menedzser és/vagy tanácsadó jogosult egy sportolóval való együttműködésre.

Minden olyan ügynököt, aki bármilyen típusú bajnoki sportolót képvisel, az egy ügynöki tanúsítással kell tanúsítani. Az egyik bajnokság fenntartja a legjobbat, hogy bármilyen típusú ügynök akkreditációját visszavonja vagy elutasítsa.

Minősítések és jogosultsági kritériumok:

Meg kell felelnie annak, hogy megfeleljen a vásárlási minimális igényeknek, hogy egy ügynökként engedélyezzék:

Jelenleg legalább egy évig Ázsiában egy helyi

Nincs korábbi bűnügyi nyilvántartás

Semmi történelem, sem a jogi vagy öltöny -tevékenység folyamatos kérdései semmilyen típusú sportolóval

Legalább 10 éves kapcsolódó tapasztalat a harcművészeti iparban

Főiskolai vagy egyetemi diplomával kell rendelkeznie

Akárcsak az UFC igazolta a „felszerelési politikájukat”, hogy nem szüntesse meg a harcosok jogait, hanem az árnyékos operátoroktól való védelmét, azt várja, hogy ezt a politikát felajánlja, amely védi a harcosokat:

Miért ez az ellentmondásos?

Semmi baj nincs azzal, hogy minimális követelményekkel rendelkeznek a sportügynökökre. Nagyszerű dolog.

Amint azt korábban tárgyaltuk, az NFLPA -nak a vezetőknek igazolják a vezetőket. A Nagoya Grampus Mez tanúsított főiskolán vagy egyetemen diplomával kell rendelkezniük, és a díjakat 3%-kal kell elérni. Az MLBPA -nak szüksége van arra, hogy az ügynökök csak a tárgyalt fizetésekkel kapcsolatos díjakkal járnak, és a bajnokság együttesen tárgyalott minimuma felett. Az NBPA -nak az ügynököknek engedélyt kell adniuk, valamint az ügynököknek szükségük van egy tanúsított egyetemen vagy főiskolán végzett diploma megszerzéséhez. Az egyesület szintén a listák Dél-koreai labdarúgó-válogatott Mez tiltják az ügynökök magatartását, amelynek megsértése a tanúsítás eltávolítását eredményezheti. Az NHLPA -nak ügynöki akkreditációra van szüksége, és olyan igényeket igényel, hogy egy játékos zsebében legalább a bajnoki minimum együttesen alkudott jövedelme van, miután az ügynök átveszi a csökkentését.

Lásd a trendet? A sportolók minimumkövetelményeket határoztak meg, akik képviselhetik őket. Nem a munkáltatóik. Ha egy promóter korlátozott, hogy ki tudja képviselni a harcosokat, olyan, mintha egy ellenkező ünnepség lenne egy pert, amely igazolja, hogy ki tudja saját ügyvédként. Abszurd. A vezetők bizalmi felelősséggel tartoznak ügyfeleiknek, nem pedig a promóternek, aki a tárgyalóasztal ellentétes végén ül.

Képzeljek el egy ilyen politikát, mint például, ha az Egyesült Államokban vagy Kanadában engedélyezést kérne, ha a vezetők és a promóterek közötti érdeklődési köröket szabályozzák. A Nevada például tiltja a promóterek számára, hogy menedzserként szolgáljanak a NAC 467.104 olvasással:

A fegyvertelen harcosnak nem lehet promóterének vagy bármilyen tagjának, részvényesnek, tisztviselőnek, párosítónak vagy asszisztensnek a mérkőzések:

1. közvetlenül vagy közvetve cselekedjen menedzserének; vagy

2. Tartson bármilyen típusú monetáris kamatlábat a fegyvertelen harcos adminisztrációjában vagy a versenyekből vagy kiállításokból származó nyereségben.

Ha a harcosok valaha is értelmesen Ausztrál labdarúgó-válogatott Mez szervezik meg, akkor meghatározhatják a feltételeket és az engedélyezési követelményeket ügynökeik számára, amint azt számos más szakértői sportban is elvégezték. Egy promóternek nincs vállalata. Rob Maysey, a vegyes harcművészeti harcosok szövetségének ügyvédje megsértette a politikával kapcsolatos kritikus megjegyzéseket:

Hirdetés

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A versenytárs halálát követően az egyik bajnokság szigorú súlycsökkentési reformokat eredményez, 2015. november 23 -án. “Súlycsökkentési reform”
Fabricio Werdum az USADA 2 éves felfüggesztést adott ki az Anabolic Agentseptssepts -hez, 2018. szeptember 11 -én. “Dopping”
Vajon az UFC versenytársai vezetõi megsértik -e bizalmi felelősségüket a szakszervezeti erőfeszítések támogatása miatt? 2018. február 25 -én 1 megjegyzéssel

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *