Zöldség pop kvíz!

Szia! Mi újság? Tegnap megütötte a Föld Napi Fesztivált, és megöleltünk néhány Borussia Monchengladbach Mez fát, és ettünk néhány jégkorlátot. Tudod, hogy a görögdinnye uborkát választottam!

Nagyon szerelmes vagyok a floridai rompok viselésébe. Olyan forró UNAM Pumas Mez itt, és ezek olyan könnyűek és könnyű szellősek!
A legújabb videóim

Kaptam egy Covid-19 tesztet
Koronavírus teszt megszerzése – Hogyan működik, milyen érzés, tapasztalataim és még sok más. Megkaptam a hagyományos tesztet, és Ben megkapta a Covid-19 gyors tesztet.

További videók

0 másodperc 5 perc, 16 másodperc

Következö
Aztán eltűnt – könyv -áttekintés
04:20

Élő
00:00
08:21
05:16

Ez a kupakhüvelyű kék ​​romper félelmetes, mert szeretek egy kis sapkás ujját, amikor csak lehet, hogy elkerüljem a szeplőket. (Lementek a szeplőkkel, csak próbálj figyelni.)

Royal Blue Romper / Ez a kék rucched romper nagyon hízelgő! Gondolod, hogy 3 másodperc alatt megrendelem.

Ma reggel nagyon éhesen ébredtem.

Aaand most pihenni kell.

Zöldség pop kvíz!

A bátyám tegnap szöveges üzenetet küldött nekem, hogy végül a késeket nézte. Nagyon izgatott vagyok róla, mert beszélgetést kezdett az ételről. (Ez a Netflix -en is van.)

A múltban azt kérdeztem tőle: „Milyen zöldségeket ettél ma?” hogy bejelentkezzen, és megnézze, megette van -e valamilyen és/vagy ez megkezdi -e az egészséges ételeket. Sokszor nem volt, de szerettem feltenni ezt a kérdést, mert nem nagy.

Elolvastam a kínai tanulmányt, és egy ideje láttam a filmet, tehát a növényi alapú étrend étkezésének üzenetéről szólok. Tehát ennek az alkalomnak a tiszteletére meg akartam osztani a kedvenc hús nélküli hétfőn minden nap receptemet!

Chili Relleno Casserole <- olyan jó. Könnyű két összetevő tacos Kétszer sült burgonya Kérdés: Milyen zöldségeket ettél ma? Láttál már a késeket? Küldje el nekem a munkafüzetet Megment A megosztás törődés! Részvény Csipog Csap Részvény Posta Részvény Kiválasztja ezeket: A bátorságra való felhívás és a merészség és a futás A bátorságra való felhívás és a merészség és a futás Jelentkezzen be időben ... mit csinálsz ma? Chime a futásod, a pihenőnap, az erő, a kutya séta stb. 9 ok, amire szükségem van egy masszázs tagságra 9 ok, amire szükségem van egy masszázs tagságra Masszázs Envy havi akciók és áttekintés a masszázs vagy arcszolgáltatás havonta. Az okaim, hogy masszázst kapjak A természetes termékek közül a legjobb az Expo befolyásoló kedvencei és az egészséges ételek bingója A természetes termékek közül a legjobb az Expo befolyásoló kedvencei és az egészséges ételek bingója Szia! A Natural Products Expo (más néven #expowest a közösségi médiában) ezen a hétvégén volt Anaheim, Kalifornia. Ez egy hatalmas konferencia Mit eszek egy nap alatt - a futók számára Mit eszek egy nap alatt - a futók számára Amit egy napi videóban eszem egy futó. Ételnapló mindenről, amit egy nap reggel, ebéd, vacsora és harapnivalók ettem. plusz Tojás fagyasztás--az otthoni injekciók Iráni labdarúgó-válogatott Mez mennek

Tojás fagyasztás–az otthoni injekciók mennek

Fagyasztom a tojásaimat. Hogyan csinálom az injekciókat a termékenységkezelő videóhoz. Tojásfagyasztási felvételek otthon

Hogyan és miért tudjuk kiküszöbölni valakit a közösségi média podcast 110 -enHogyan és miért tudjuk kiküszöbölni valakit a közösségi média podcast 110 -en

Kellenek kell lennie az Instagram -on vagy a Facebook -on? Miért. Mikor. És hogyan lehet követni a szeretettel. Az öngondozás és a közösségi média

⚡ Shareaholic által

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *