A pandémián a múlt hónapban jobban, jobban, különösen fiatalabb emberekkel

alszunk, megvizsgáltuk a COVID-19 hatását az alvási mintákra. Hét héttel később úgy döntöttünk, hogy megtudjuk, hogy a sokkal több alvás felé mutató minta folytatódott -e, és mélyebben belemerült -e az adatokba. Felfedeztük, hogy az otthoni megrendelések során a Fitbit egyének többsége a világ minden tájáról sokkal Ausztrál labdarúgó-válogatott Mez jobban aludt, és sokkal jobb alvást kapott.

Az amerikai Fitbit egyének átlagosan 20 percenkénti alvást publikáltak áprilisban, mint egy évvel korábban, pontosan ugyanabban a hónapban, potenciálisan a munka hiánya, valamint az intézményi ingázás miatt – mutatják a Fitbit Data.

A megváltoztató alvási szokások márciusban kezdődtek, amikor az otthoni megrendelések megkezdődtek. Március végére a 30 meghatározásnak otthoni megrendelései voltak, és 13 meghatározásnak hasonló megrendelései voltak az állam egyes részeire. Április végére az Egyesült Államok lakosságának 95% -át arra utasították, hogy maradjon otthon.

Az emberek globálisan is hosszabb ideig aludtak, beleértve Londonban, Madridban, Párizsban, valamint Szingapúrban, kisebb nyereségekkel, valamint Tokióban is.

A több alvás mellett az áprilisi adatok azt mutatják, hogy egy tipikus 13 perccel később lefeküdtünk, ami azt jelzi, hogy később felálltunk, valamint egy perc vagy sokkal több mély alvás, ami a mobil újjáépítés és a javítás javát szolgálhatja. , hogy sokkal frissültebb érzéssel érezze magát, és javítsa immunrendszerét.

Az évezredek javítják a lefekvés következetességét

A 18–29 éves korú fiatalabb nők az alvásban a legnagyobb lendületet látták, áprilisban sokkal több 28 percet kaptak, mint az egy évvel korábbi hónapban. A fiatal fickó is ott volt, áprilisban egy éjszakánként 22 perces alvással volt egy évvel korábbi.

A fiatalabb emberek szintén megtapasztalták az áprilisban a lefekvés konzisztenciájának legnagyobb módosítását azáltal, hogy később lefeküdtek a hét folyamán, azonban a hétvégi lefekvés nagyjából ugyanazt tartották. A következetes lefekvés rutin megőrzése nagy hatással lehet a hangulatra, a stresszre, valamint az energiaszintekre, valamint a kevésbé társadalmi jet -késleltetést eredményezheti. A társadalmi sugárhajtású késés a rosszabb egészséggel, a rosszabb hangulatgal, valamint a növekvő álmossággal, valamint a fáradtsággal, valamint az, amikor lefeküdt, és később hétvégén felkel, mint a hét folyamán.

A menedékhely előtt, például 18–29 éves Chicagóban, a hétköznapokon tipikus módon 11: 37-kor fordultak be. Ez áprilisban 12: 01 -re váltott, míg a hétvégi lefekvés nem változtatta meg annyira. Hasonló minták nyilvánvalóak voltak másutt, beleértve Madridban is. A hét közepén feküdt az áprilisban a fiatalok számára 1 órakor, szemben a januári éjfél jobbra.

A legjobban alszanak a nők

A nők az alvásban a legnagyobb lendületet tapasztalták, és 18 és 29 éves korukban az áprilisban sokkal több percre tipikus, szemben az egy évvel ezelőtti ugyanazzal a hónapmal, valamint a 30–49 éves nőkkel. Ugyanazon korcsoportokban a srác 22 és 19 sokkal több percet kapott.

Idősebb emberek sok következetes

Az emberek 65, valamint az idősebb emberek összegyűjtötték a legkisebb alvásnövekedést, áprilisban sokkal többet 13 perc alatt, mint egy évvel ezelőtt, valamint 16 perc a férfiak számára. Hasonlóképpen kisebb módosítások voltak a lefekvéskor, a nők 9 perccel később, áprilisban lefeküdtek, szemben egy évvel ezelőtt, valamint 6 perccel később.

A kis alvásmódosítások óriási egészségügyi és wellness előnyei vannak

A teste alvás közben újratölti, javítja, valamint az építőszövet és az izom. A szorongás hormon, a kortizol, az ősz szintje este. A javasolt hét -kilenc órás alvás megszerzése egy éjszaka szintén növeli az immunitást.

További 20 perc nem tűnik soknak, ám sok embernél ez különbséget tehet a elégtelen alvás és a sokkal jobb működéshez szükséges alvás között. Ez különösen igaz a rendelkezésre álló emberek millióira, amelyek csak kissé kevesebb alvást kapnak, mint amennyire szükségük van. Ezenkívül 20 Chelsea FC Mez perces éjszakánként, átlagolva egy hónap alatt a felvételnél, körülbelül 10 órás alvásnak felel meg 30 nap alatt. „Még kevés alvás is összeadódhat” – állítja Michael Grandner, MD, az alvás igazgatója, valamint a Tucsoni Arizonai Egyetem Egészség- és Wellness Kutatási Programjának igazgatója, valamint egy Fitbit Sleep tanácsadó.

Mély alvásnövekedés

A mély alvás az alvási szakasz, amely a testről szól. Az agy hívő részei csendben mennek. Az izmok pihennek. Nem álmodsz, és a tested nagyon sok újjáépítést és javítást végez. A mély alvás általában 10–25 % -ot tesz ki (életkorától függően) alvásának.

Amint a teste megkapja a szükséges mély alvást, elkezdi a REM (gyors szemmozgás) és a könnyű alvás beindulását. A REM rendkívül fontos az érzelmi iránymutatás Villarreal CF Mez és a memória szempontjából. Ugyanígy a fehérje szintézis magassága a sejtszinten, amely sok folyamatot tart a testben megfelelően.

Most, hogy a meghatározás sokkal több tevékenységet nyit meg, folytatjukÉlvezze, hogy élvezze a mintákat az alvás szakaszaihoz, valamint az időkhöz. Ha azonban a mindennapi ingázás csak lassan folytatódik az emberek többségében, akkor még mindig lehet még néhány alvás sok ember számára.

Ez az információ csak az akadémiai funkciókra vonatkozik, és nem az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítésének. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi és wellness kérdés vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fizikai fitnesz rutin elindítása előtt mindig ellenőrizze az orvosát

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *