Hírek törése: Az NCAA Kormányzótanács kibővíti a Konföderáció zászlópolitikáját, és olyan államokat von maga után, ahol „kiemelkedő jelenléte”

. Az NCAA Kormányzótanács kibővítette a Szövetség Konföderációs zászlópolitikáját, hogy megakadályozza az NCAA bajnoki eseményeket abban, hogy az államokban játszhassanak az államokban. ahol a szimbólum kiemelkedő jelenléte van.

A politika korábban eltiltotta a helyszínek odaítélését a bajnokság előtt, azokban az államokban, amelyek a Konföderáció zászlóját mutatták be. Ha azonban egy főiskolai vagy egyetemi csapat megszerezte a jogot, hogy bajnoki játékot rendezzen a bajnokság vétele vagy rangsora alapján-nem előre meghatározott díjnak tekinthető-, a csapat a főiskolai campuson vagy az otthoni területén fogadhat.

Mississippi volt az egyetlen olyan állam, Ghánai labdarúgó-válogatott Mez amelyet korábban az egyesület politikája érintett.

“A főiskolai atlétikában vagy a világnak nincs helye a diszkrimináció és az elnyomás szimbólumainak vagy cselekedeteinek” – mondta Michael V. Drake, az Igazgatóság elnöke Schalke 04 Mez és az Ohio Állami Egyetem elnöke. „Folyamatosan értékelnünk kell a bajnoki élmény védelmének és javításának lehetőségeit a főiskolai sportolók számára. A Konföderáció zászlópolitikájának minden bajnokságra történő kibővítése az NCAA fontos lépése, hogy minden résztvevő és rajongó számára minőségi élményt nyújtson. ”

Az NCAA Konföderáció zászlópolitikáját 2001 -ben az NCAA Végrehajtó Bizottsága (ma a Kormányzótanács) fogadta el, mivel a zászló különféle államokban kiemelkedik.

“Az NCAA bajnokságon való versenyzés különleges tapasztalat azoknak a főiskolai sportolóknak, akik a legmagasabb szinten versenyeznek, és hálásak vagyunk a főiskolai sportoló hangjáért, amely ehhez a döntéshez vezet” – mondta Mark Emmert, az NCAA elnöke. „Mindent meg kell tennünk annak biztosítása érdekében, hogy az NCAA tevékenységei tükrözzék a befogadás iránti elkötelezettségünket és támogassák az összes hallgató-sportolónkat. A Angol labdarúgó-válogatott Mez főiskolai sportokon belül nincs olyan hely, ahol bármely hallgató-atléta megsemmisül vagy nem kívánatos. ”

A Végrehajtó Bizottság 2014 -ben felülvizsgálta a politikát, az NCAA kisebbségi lehetőségei és érdeklődési bizottságának kérésére. A politika változatlan maradt, amely lehetővé tette az olyan sportokban, mint a baseball, a softball, a lacrosse és a későbbi női kosárlabda versenyek számára az előzetes, nem meghatározott bajnokság rendezvényének lehetőségét otthoni államukban, amely Mississippi-t is tartalmazott. Ezt már nem engedélyezik a kibővített zászlópolitika alapján.

Az NCAA megköveteli a városi és állami tisztviselők számára, hogy licitálnak a versenyekre, „jelezni, hogy az események miként várják el az eseményeket biztonságosnak, hozzáférhetőnek, tiszteletteljesnek és mindenkinek üdvözölni”. Az NCAA évente 24 sportágban 90 bajnokságot tart.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *