3 Módszer-terepjáró futás egészséges és örömmel tartja

A futás, valamint a kocogás a két legszembetűnőbb fizikai fitnesz tevékenysége azok számára, akik a fizikai fitnesz és az egészség javulását kívánják. Mivel sokkal több, valamint sokkal több ember vesz részt ezekben a sportokban, a számok növelése megtalálja az előnyöket és az örömöket, ha terepjáróra megy, valamint a természetes felületeken fut, mint a járda futásának alternatívája. Mivel megtérő vagyok, igazolhatom a futó út sok előnyét. Hadd fogalmazzak meg néhányat itt:

1. A futás útja enyhébb a testén

A burkolt felületeken futás közben az újságokhoz vezetett ismétlődő mikro traumával ellentétben, az út futtatása összekeveri a dolgokat. A nyomvonalakon hajlamosak a terepen történő módosításokkal, a emelkedésekkel, valamint a magassági esésekkel, az egyenlőtlen topográfiával, valamint az alkalmi akadályokkal – mint például egy megdöntött fa vagy egy patak Szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott Mez -átkelés. Azok a felületek, amelyekre a lábad landolnak, lágyabbak és sokkal megbocsátóbbak, és a testének egy szünetet tartanak a dobogástól, Athletic Bilbao Mez amely az út vagy a járdán futáskor eljuthat. Még akkor is, ha ez csak egy osztályozott szennyeződés útja, megéri az erőfeszítések az aszfalton futó nyomvonalakon való futás előnyei.

2. Az út futtatása javítja az agilitást és az egyensúlyt

Ami az általános edzésértéket illeti, azt hiszem, hogy az út futása figyelemre méltó az út futásához. Mivel a terep sokkal változatosabb, kénytelen vagy, és kiszivároghat, és felfelé és lefelé is. Ez elősegíti az agilitás, valamint az egyensúly javítását, valamint a burkolt felületeken történő futtatáshoz viszonyítva sokkal jobb edzést nyújt. Hasonlóképpen körülveszi az izmokat a test más részein, nem csak a lábad, mint a karod és a magja.

3. A futás útja nagyszerű a lelkednek

A nyomvonalakon való futás fantasztikus módszer a természettel és a környezettel való kapcsolódásra. A mérföldek elcsúszhatnak, miközben felszívódnak Watford FC Mez a környezetben, valamint a beállításokat, különösen, ha figyelemre méltó táj, például a hegyek vagy a tengerpart mentén fut. A levegő hajlamos tisztábbnak lenni, és kevesebb zajszennyezés van az autóktól és az iparból. Ugyancsak kevesebb biztonsági gond van, mivel a pályák ingyenesek a jármű webes forgalmából, valamint az egyéb motoros veszélyekből.

Mint mondhatod, hívő vagyok! Szerencsére a Fitbit Surge csak a nyomvonalakon is működik, mint az úton vagy a pályán futáskor, így továbbra is naplózhatom az edzéseimet, és nyomon követhetem a futásteljesítményemet. Motiválom Önt, hogy elérhetővé váljon, és kipróbálja a pályákat. Ha megteszed, soha nem nézhet vissza!

Ez az információ csak az akadémiai funkciókra vonatkozik, és nem az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítésére szolgál. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi és wellness kérdés vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fizikai fitnesz rutinjának megváltoztatása előtt mindig ellenőrizze az orvosát

Karnazes Dean

A nemzetközileg elismert állóképességű sportoló, valamint a New York Times bestseller szerzője, Dean Karnazes a testét és az elmét elképzelhetetlen korlátokra szorította. A sok eredménye közül 350 folyamatos mérföldet futtatott, három éjszaka leállva. 120 fokos hőmérsékleten átfutott a Halál-völgyben, valamint egy maratont futtatott a déli pólusra kedvezőtlen 40 fokon. Tíz különböző alkalommal egy 200 mérföldes váltóverseny-szólót vezette, és a tizenkét csapattal együtt versenyez.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *