Az egyik sokkal több Maryland Run

volt arról, hogy a dolgok becsomagolása és kiszállása a városból. Aludtunk az üres lakásunkban vagy lakásunkban, és fényesen és korán felébredtem egy futásra.

Rájöttem, hogy egy utolsó futásba kerüljek a kedvenc ösvényemen. Néhány mérföldre lassan és könnyűnek mentem, figyelembe véve, hogy egy kicsit felemeltem, hogy aludjak a padlón.
A legfrissebb videóim

4 perc alsó test edzés a futók számára
Öt alsó test gyakorlat a futók számára! Próbálja ki ezt a gyors erősségű edzést otthon a lábak, a csípő és a fenék számára. Nincs szükség felszerelésre.

Izzóhíd
A szamárrúgások – alternatív oldalak
CLAMSHELS – Alternatív oldalak

Kap még sok további információt a runeatrepeat.com oldalon

További videók

0 másodperc 4 perc, 49 másodperc

Következö
Maratoni edzés 5. nap
04:34

Élő
00:00
08:21
04:49

Aztán összegyűjtöttem egy gyors reggelit, blogoltam és elindultam egy utolsó kickbox -osztályba. Hozzáadtam a gabonaféléket ehhez a joghurtos tál hozzászóláshoz.

Nem gondoltam, hogy lesz időm, de mindent megtettünk, és be tudtam cserélni? Annyira hiányozni fog a KB -nek !!!

Az osztály közepén éhesnek éreztem magam (ami nagyon furcsa). Végül megragadtam egy turmixot a kávézóból, és megettem egy PB & J -t (amit tegnap csomagoltam), amikor visszatértem.

Megtettük a sétát a lakásunkkal vagy a lakáskezelésünkkel, és átadtuk a 2000 dolláros büntetési díjat, amelyet felszámítottak minket a bérleti szerződés korai megszüntetéséért. Sporting CP Mez Jaj? Ez tényleg nagyon szar, de nem volt körülötte, és Ben már a lehető legnagyobb mértékben visszaszorította új pozíciójának kezdő dátumát.

Ez a lépés tényleg pénzügyi szempontból bántott minket, és még mindig nincs bútorunk az új helyünkhöz. Ó, megemlítettem, hogy még nincs munkám CA -ban? Ööö, igen.

Első tennivalók Kaliforniában:

1. Szerezzen munkát

2. Keressen egy ágyat hihetetlenül olcsó számára

3. Adjon az embereknek piggy-vissza túrákat 1,00 dollárért egy popért-ez végül összeadódik

Miután átadtuk az életmegtakarításunkat egy olyan társaságnak, amely a múltban nem adott pontosan a legjobb ügyfélszolgálatot, úgy döntöttünk, hogy elengedjük, és lépjen tovább… Panera felé. Ben Palmeiras Mez valójában azt remélte, hogy ma vihar lesz, és megfelelő küldést ad nekünk.

Jelenleg az elmúlt néhány percet a Maryland Panera -ban töltöm, az internetet használom, és élvezem azt. Elloptam a kenyér tál fedelét.

Vettem a kettő pick-t, és megkaptam a Strawberry Mák salátát (sans csirke) és fél pulyka szendvicset. Megpróbáltam találni valamit a tonhaltól eltérő fehérjével (utoljára itt kaptam, nem volt jó). De végül inkább vajjal ettem a bagettet, és később megmentem a Sammie -t. Nagyon hosszú ideig nem ettem húst (de a gyűlöletcímkéket), tehát meglátjuk, hogy végül megeszem -e ezt a szendvicset.

Két táskám van, amit ellenőrizni kell, mert csak ezekkel a Brighton & Hove Albion FC Mez dolgokkal fogunk élni, amíg augusztusban nem lépünk be a lakásunkba. Ez azt jelzi, hogy az egyik táskám tele van ruhákkal, a másik tele van futó nélkülözéssel és ételekkel, amelyeket nem tudtam dobni (túl $$$).

Közvetlen járatunk van Kaliforniába – ami öt és fél órás unalom számítógépes munkát jelez, és zavarja Ben -t. Legközelebb, amikor meglátsz, lehet, hogy a levegőben vagyok (az internetes helyzetig) vagy Kaliforniában !!!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *