Félek, hogy nem futok

Félek, hogy nem futok. Ma reggel a kerítésen voltam a jógaról, szemben a mai gyakorlatra. Lehet, hogy ma reggel 7 -kor tartottam egy jógaórát, de nem tudnék futni. Rémült voltam, hogy nem futok, ezért úgy döntöttem, hogy egy egyszerű 3 mérföldet futok reggel, valamint a mai munka után jógaórára megyek. Szóval, mindkettőt megkapom! De a tragikus típusú, hogy úgy érzem, hogy szükségem van a futtatásra. Függő vagyok.

A 3 milerem után visszatértem, és kissé kinyújtottam, miközben élveztem egy infomercial -t a Sodastreamről. Olyan rosszat akarok! Cruz Azul Mez Sodastream emberek hallgatsz? Bármilyen típusú Cerezo Osaka Mez gépet, amelyet megkövetel a kezedből?
A legfrissebb videóim

Arcmaszk futáshoz vagy sétahoz a tippekhez
Face maszk ötletek futáshoz vagy sétáláshoz a koronavírus kitörése során. Meg Gremio Mez kell viselnie egy üzletet a maszkkal, valamint a legfinomabb választásokkal a futók számára.

További videók

0 másodperc 7 perc, 15 másodperc

Következö
Maratoni edzés 5. nap
04:34

Élő
00:00
08:21
07:15

Készítettem a sütőtök zab korpa reggelire. Valamilyen oknál fogva egyszerűen rendben volt. Azt hiszem, csak nem éreztem ma reggel. Reggeli rutan vagyok. Semmi sem tűnik nagyszerűnek, ha elmegyek enni, így csak egy régi állványt készítek, és nem is örülök annak. Ma új koncepciókat fogok ötletgyűjteni, így ez holnap nem történik meg.

Rendkívül eksztatikus vagyok ma a jógáról! Kipróbálni fogom a jóga 2 -et, tehát remélem, hogy nem olyan nehéz!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *