Jogi akadályok Kelvin Gastelum engedélyezésére az UFC 206

frissítéséhez, 2016. november 29 -én – arról számoltak be, hogy a NYSAC készen áll arra, hogy lemondjon a felfüggesztésről a bírság helyett, így tisztázza a Gastelum engedélyezését Ontario -ban, feltételezve, hogy feltételezi, hogy feltételezhető A bírság azonnali kifizetése.

__________________________________

Frissítés – Nem sokkal a cikk közzététele után Gastelum válaszolt a következő tweettel, amely spekulációhoz vezetett, hogy a NYSAC támogatta a felfüggesztéstől

______________________________

Ma az UFC bejelentette, hogy Kelvin Gastelum a Tim Kennedy ellen harcol a torontói UFC 206 -on. Ennek ellenére, annak ellenére, hogy a Gastelum jelenleg a New York -i Állami Atlétikai Bizottság 6 hónapos felfüggesztésével szembesült, miután nem sikerült súlyozni és részt venni az UFC 205 mérlegén.

Az UFC kissé óvatos ebben a harci bejelentésben, megjegyezve, hogy „az Atlétikai Bizottságok jóváhagyásától függ.

Gastelum látszólag vonzza a felfüggesztését, és ha a NYSAC hajlandó megtisztítani az utat, akkor nincs kár. Ha azonban a felfüggesztés továbbra is fennáll, akkor a szabályozási kérdésekkel szemben az Ontario -ban engedéllyel kell rendelkeznie.

Az Ontario atlétikai ellenőrzési törvény szerint elfogadott 52. rendelet szabályozza a profi MMA ACF Fiorentina Mez harcosok engedélyezését a tartományban. A rendelet 8. § (5) bekezdése előírja, hogy a Gastelum „jelenlegi érvényes engedélyt tartson a szakmai versenyeken vagy kiállításokon való részvételhez egy másik joghatóságban”. Ez egy kötelező követelmény, és úgy tűnik, hogy nincs mérlegelési jogkör, ha lemondnak (bár a követelmény sértheti a kanadai alkotmányosan garantált „mobilitási jogokat”).

A teljes szakasz a következőképpen olvasható:

(5) Az a személy, aki nem Ontario lakosa, és aki a szakmai versenyen vagy kiállításon való részvétel engedélyét kéri, akkor a biztosítási időpontban kielégítő bizonyítékokat szolgáltat a biztos számára, hogy a személy a jelenlegi érvényes engedély tulajdonosa hogy részt vegyenek egy másik joghatóságban részt vevő szakmai versenyeken vagy kiállításokon. R.R.O. 1990, reg. 52, s. 8 (5); O. Reg. 197/06, s. 4 (1); O. Reg. 465/10, s. 7 (2).

Ha elhagyja a valószínűtlen teljes, teljes alkotmányos kihívást a követelményekkel, a Gastelumnak érvényes engedélyt kell hoznia az „Egy FC Porto Mez másik joghatóságból”. New York -i engedélyét felfüggesztik, így ez nem fog megtenni. Hacsak nem tud megadni érvényes jelenlegi engedélyt egy másik joghatóságból, vagy New York megváltoztatja a gondolatait, hogy az Ontario keze jogilag kötődik a harc jóváhagyásában.

Ezenkívül a rendeletek 17.2. Szakasza akadályként szolgálhat, még akkor is, ha a Gastelum a következő követelményekkel navigálhat:

17.2. (1) Ha a résztvevő szerződést kötött szakmai versenyen vagy kiállításon való részvételről, akkor a verseny vagy a kiállítás résztvevője vagy promóciója a 11. pont (1) bekezdésének b) vagy c) pontjában meghatározott időpontra. , nyújtsa be a biztosnak a biztosnak a biztosnak, hogy nincs meglévő felfüggesztés, tilalom vagy egyéb korlátozás, amely korlátozza vagy korlátozza a résztvevőt, hogy részt vegyen egy szakmai versenyen vagy kiállításon bármely más joghatóság alatt. O. Reg. 465/10, s. 16.

(2) Az (1) bekezdésben említett résztvevő, aki nem nyújtja be az alszakaszban leírt bizonyítékokat, nem vesz részt Crystal Palace FC Mez a versenyen vagy a kiállításon.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Kelvin Gastelum elfogadja a 9 hónapos USADA felfüggesztést a második marihuána -jogsértéshez, 2020, 11.
Brazília felborul a Gastelum tko győzelme a Marijuanamay 2017. január 8 -i versenyén
New York törvényesen a 2016. szeptember 23-án hiányzó harcosok felfüggesztéséért “New York-i harci sportjog”

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *