A testzsír és az izom mérésének legegyszerűbb módja

Helló! A Skulpt Chisel -szel dolgozom, hogy beszéljek a testzsírjukról és az izommérési eszközről. Nagyon csodálatos, és eksztatikus vagyok megosztani! Kipróbáltam néhány különféle testzsír- és izommérési eszközt a múltban, és ez hihetetlenül könnyen használható.

A Skulpt -vésőszerszám végigvezeti Önt, hogy hová tegye az érzékelőket a testére. Másodpercek alatt elolvassa, majd megmutatja a következő területet, hogy az izomra tegye. Ezután elolvassa az eredményeket, és a telefonjára is sugározza őket, így áttekintheti az Sao Paulo FC Mez információkat, és bármikor megtekintheti az előrehaladást a telefonján. (IPhone és Android számára működik.)
A legfrissebb videóim

A sportos rövidnadrág futtatása review.mp4
Nincs rettegés a nők számára. Az Athleta Hiit It 9 új áttekintése az Inseam rövidnadrágban.

További videók

0 másodperc 8 perc, 21 másodperc

Következö
Unorthodox Book and Netflix Review
07:28

Élő
00:00
08:21
08:21

(Az érzékelőket egy apró vízzel permetezi, mielőtt a bőrére helyezi. A készüléknek egy apró permetező palackja van.)

Skulpt eljárások 24 izom, majd izom- és testzsír -információkat ad neked.

A test mindkét oldalán megteszed, hogy bármilyen egyensúlyhiányt is nyomon kövesse – ez valóban elengedhetetlen a sérülések leállításához! (A sérülések a legrosszabbak, tehát ha ez megakadályozhatja, hogy az edzés vagy egy kicsit futjon, akkor valóban megéri.)

Miután elvégeztem a kezdeti méréseket, és megkaptam az általános testzsíromat és az izomminőséget, átmentem az egyes izmokon, hogy megnézem, hol voltam a legerősebb és leggyengébb. Azt hiszem, ez hihetetlenül érdekes !! Mert futó vagyok, és az edzés időm nagy részét a lábamon tölti. Érdekes volt látni, hogy a quadok hogyan teljesültek a bicepszemmel és a testem más területeivel szemben.

Ez olyan szemnyitó, és arra késztet, hogy valóban ragaszkodjak az új edzési tervemhez, sokkal több erő edzéssel. Néhány hétig sokkal több erőt csinálok, és néhány mindennel folytatom ezt az eszközt, hogy ellenőrizzem az előrehaladást.

A mérések után az otthoni erő edzését végeztem, figyelembe véve, hogy Dán labdarúgó-válogatott Mez a tervem napirendjén volt.

Azt is szeretem, hogy ez ad nekünk egy újabb jelölőt a testünk megvizsgálására, de nem a ruházat súlyáról vagy méretéről szól. Jó, ha csak ragaszkodunk a „itt az izmaim ideális” tényeihez, és erősebbé tehetem őket, és/vagy dolgozhatok a testzsír csökkentésén – de ez nem arra készteti, hogy negatívan gondolkodjak a testemről olyan módon, mint egy skála, gyakran képes.

Mindig azt gyanítottam, hogy a quadomnak sokkal több izom és ereje van, mint a csapok és a hátrányaim, így számomra extra informatív számomra, hogy ezt megnézzem. (Nem a bőrre kell alkalmaznia, de valójában egy vonalat húztam, és nem teszem közzé ezt az egy dolgot, főleg azért, mert az anyukám megőrül.)

A Skulpt nemrég bejelentette a következő generációs termék, a The Chisel bevezetését, amely ma csak 99 dollárért érhető el az Indiegogo -n. Ez egy karcsúbb, könnyebb, sokkal olcsóbb nyomkövető a testzsír % és az izomminőség mérésére az arany-szabvány pontossággal. Eredményei gyorsan szinkronizálódnak az okostelefon -alkalmazásban. Hadd tudd meg, ha kipróbálod, és ki tudunk mászni rajta.

Kérdés: Mérték -e valaha a testzsírját / izmait?

Az edzőteremben és a féknyeregben használtam az elektronikus mérlegeket. Ez sokkal könnyebb. Ráadásul, figyelembe véve, hogy otthon van, felhasználhatom az előrehaladásom nyomon követésére, figyelembe véve, hogy hajlamosak vagyok elkerülni a skálát.

Jogi nyilatkozat: Ezt a bejegyzést a Skulpt Chisel szponzorálja. Minden véleményem a sajátom.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezeket a következőket:

Új, Bold Bites Snack által a nevelő gazdaságok

Új, Bold Bites Snack által a nevelő gazdaságok

Próbálom az új nevelőgazdaságokat Bold Bites harapnivalókra! Ezek egy új ételek, és énST így történt, hogy azonosította őket

Kell nyújtani vagy habgörgést nyújtani egy futás után, és az OC Half Marathon RECAP podcast 79

Kell nyújtani vagy habgörgést nyújtani egy futás után, és Palmeiras Mez az OC Half Marathon RECAP podcast 79

OC félmaratoni eredmények és összefoglaló. A versenynap ötletei és a kurzus áttekintése. és a habgörgetés vs. nyújtás – ami B

Lehet, hogy mindig kövérnek gondolom magam, de…

Lehet, hogy mindig kövérnek gondolom magam, de…

Vallomás: Mindig kövérnek gondolok magamnak … de ez rendben van … [a @RuneAtRepeat on Instagram-ról] Ez nagyon trend

A futás a legjobb módja a fogyásnak, de …

A futás a legjobb módja a fogyásnak, de …

Hogyan lehet lefogyni a futás és az utazás öröme. Ötletek a fogyáshoz a futással. Hogyan lehet örömet élvezni a futásban és a goo -nak

A segített nyújtás kedvesének érzi magát

A segített nyújtás kedvesének érzi magát

A Total Body Stretch egy új, segített nyújtó szolgáltatás a Masszázs Envy -nél – 60 perces fej -lábujj -segédprogramot végeztem

Az év legjobb versenyei, futása és receptjei!

Az év legjobb versenyei, futása és receptjei!

Milyen sok mérföldet futtam ebben az évben. A legjobb versenyek és a futó ötletek egy bejegyzésben! Nézze meg a teljes mérföldes számot és a calo -t

⚡ Shareaholic által

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *