2022 NCAA kongresszusi összefoglaló – A sportoló szempontjából

készítette Rick Allen, alkotó – tájékozott atléta®

Az éves NCAA -egyezményt nemrégiben Indianapolisban tartották. Noha az egyezményre vonatkozó utóbbi néhány hónapban az Alkotmánybizottság munkájáról szóló nyilvánosság nagy része az NCAA Alkotmány új tervezetének javaslatára irányult, megkérdőjelezem, hogy a munka valóban befolyásolja az NCAA hallgatói sportolók mindennapi életét-legalább nem a közeljövőben.

Itt található az iránymutatás módosításainak rövid átmenetileg, amelyet úgy gondolunk, hogy előfizetőink tudomásul veszik:

NCAA I. osztály

A nők kosárlabda esetében a toborzási irányelveiket számos különféle témakörben felülvizsgálták, ideértve a telefonhívásokat, a hivatalos GOS -t, valamint a toborzási naptárt. A változások száma miatt vegye fel a kapcsolatot közvetlenül velünk, ha információt szeretne ezekről a változásokról.

A férfiak kosárlabdájában a toborzó-személyi napok száma (az összességében a férfiak edzői személyzetének száma az egyetemen kívüli toborzás) 130-ról 100-ra csökkent. Két edző, akik pontosan ugyanazon a napon toboroznak, megegyezik két toborzó-személy napjával.

Mind a férfiak, mind a női kosárlabda számára javaslatot tettek arra, hogy a hallgatók és a sportolók akár négy rutin szezonbeli játékban jelenjenek meg anélkül, hogy a versenyszezon felhasználásával vádolták volna.

A labdarúgó tavaszi módszer esélye, hogy teljes mértékben kapcsolatba lépjen a módszeres ülésekkel. A tavaszi módszer során egymást követő napokon nem engedélyezik őket, és sokkal több, mint 75 percig engedélyezhető semmilyen módszerfajta munkamenetben (kivéve a scrimmage -t).

Az új iránymutatások, amelyek 2022 -ben beállított átutalási mentességekre kerülnek, 2023 januárjáig késik. Ez azt jelenti, hogy az I. osztályú egyetemre való átruházó sportolók, akik követelést követelnek a jogosultságnak, az elfogadható okokból is rendelkeznek. olyan helyzetekként, amelyeket a lemondási döntés elemeként lehet megemlíteni az új lemondási iránymutatásokhoz képest.

Azok az iránymutatások, amelyeket most egy év késleltetnek – lényegében korlátozza az elfogadható lemondási okokat:

Egy sportolónak diagnosztizált felfedezésének károsodása van, amelyet az előző egyetemen nem volt kellően támogatni

Egy sportoló az előző egyetemen „valós és küszöbön álló egészséggel és wellness, AZ Alkmaar Mez valamint biztonsági kockázattal” foglalkozott.

NCAA II. Osztály

A II. Osztály egyszeri átadási kivételét sokkal gondosabban változtatták meg az I. osztály egyszeri átadási kivételével. Az új II. Osztály útmutatójának alapvető elemei a következők:

Az az intézmény, ahonnan a sportoló átadja, nem lesz esélye arra, hogy a sportoló átruházására kerüljön.

A sportolókra szükség lesz egy tudományos videó megtekintéséhez vagy az internetes modulon, amely az Belga labdarúgó-válogatott Mez átadási iránymutatásokra vonatkozik, mielőtt a nevüket az átadási portálba kerülnék.

A sportolóknak június 15 -ig írásbeli átadási értesítést kell nyújtaniuk intézményükhöz, hogy lehetősége legyen a következő tanév során.

Szükség van egy átutaló sportolóra, valamint az új intézmény vezető edzőjére, amelybe átutalnak, hogy igazolják, hogy nincs közvetlen vagy közvetett kapcsolata, hogy kapcsolatba lépjenek az átutalás előtt, mielőtt a hallgató-sportoló belépne az átadási portálba.

NCAA III.

A javaslatot, amelyre a III. Osztály hallgatói sportolóira a leg közvetlen hatással volt, nem szavaztak, hanem inkább a III. Osztály értelmezésére, valamint a jogalkotási bizottságra utaltak extra elemzés és megfontolás céljából.

Ha az egyezményen engedélyezték volna, akkor lehetővé tenné, hogy a III. Divízió hallgatói sportolói részt vehessenek a teljes módszer szezonjában a csapatukkal, és továbbra is biztosítási állítást igényelnek, ha a sportoló semmilyen típusú semmilyen típusban nem küzdött. játékok egy újabb egyetem ellen.

Ennek eredményeként a Juventus Mez III. Osztály jelenlegi iránymutatása továbbra is érvényben van. Ez az útmutató egy hallgató-sportolót számít fel a „részvételi szezonban”, még akkor is, ha a szezon első játékán túl csak a csapatukkal foglalkoznak, még akkor is, ha nem jelennek meg egy másik ellenfél elleni játékban.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *