A dolog, ami felborít a botról

Hello! Mi újság? A pályán van, hogy elérje a héten a céljait? Csak kedd van, így van rengeteg ideje! Menj, menj, menj, menj.

Várjon. Maradjon és olvassa el először ezt a bejegyzést. Aztán, goooooo!
A legújabb videóim

Mit eszek egy nap alatt – Runner Edition
Mit ettem egy nap alatt. Élelmiszer -napló egy olyan futótól, amely Kameruni labdarúgó-válogatott Mez jelenleg nem edz maratonra vagy félmaratonra. Reggeli, ebéd, vacsora és harapnivalók, valamint tippek.

További videók

Következö
Maratoni edzés 3. napja
00:51

Élő
00:00
08:21
14:26

Emlékszel, hogyan vezettem a The Revel Canyon Maratont ezen a hétvégén a Skinnyrunnerrel? Nos, a quadjaim el vannak dobva, és az állványom nagyon szuper szoros.

Tehát egy rövid séta után megkínoztam a botot. A bot és a hab gördülője miatt az a dolog, hogy extra kellemetlenség … Gremio Mez mint például, nem elég, hogy 26,2 mérföldet futtam?! Nem. Most meg kell nyomnom a lábaim érzékeny részeit, hogy segítsek az izmaim és az inak gyógyulásában. Ez néhány BS. Igazam van? Bárcsak minden szivárvány, pillangó, fánk és dicsőség lenne, miután egy teljes rohadt maraton futtatása után futott.

A Vegas 100% -át nem érdekli, ha fáj, halott vagy élek, vagy mi. Olyan, mint a mézes borz, és nem ad egy F.

A Fancy Food News -ban csirke fajitákat készítettem vacsorára, mert itt van Ben, és megpróbálom lenyűgözni őt a mexikói főzési képességeimmel. Si se puede.

Bor. Mindig adj hozzá bort. Jól párosul az ételekkel.

A desszert egy ajándék volt a pénteken átjutó barátoktól – Girl Scout Candy?! Nem tudtam, hogy ez egy dolog. Már lebontottuk a csokoládéval borított mandulát, amelyet is hoztak! Bukkant.

Halom a 2. héten – kedden jelentkezzen be

Ma az edzőterembe indulok, de ez az osztály általában nagyon nehéz a lábgyakorlatoknál. Nem vagyok biztos benne, hogyan fogok csinálni, de mindent megteszek. Tényleg el kell mennem a jógához, és el kell nyújtanom az életemet.

Jelentkezzen be az alábbiakban a mérfölddel vagy az edzéssel !!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Csomagolás a Run Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race hétvégére

Csomagolás a Run Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race hétvégére

Csomagolás a futó Disney vörösborhoz és a Dine Half Marathon Race hétvégére. Amit csomagolok a 13,1 mérföldes verseny futtatásához

Az év legjobb versenyei, futása és receptjei!

Az év legjobb versenyei, futása és receptjei!

Milyen sok mérföldet futtam ebben az évben. A legjobb versenyek és a futási javaslatok egy bejegyzésben! Nézze meg a teljes mérföldes számot és a calo -t

Az új év futó céljainak legfelsõbb listája

Az új év futó céljainak legfelsõbb listája

A 2022. évi futó célok legfelsõbb listája. Újévi futtatási célok Munkakönyv Teljesen ingyenes útmutató a legjobb futó céljainak meghatározásához!

Maratoni edzés 4. hét futás, étkezés és olvasás frissítések

Maratoni edzés 4. hét futás, étkezés Argentin labdarúgó-válogatott Mez és olvasás frissítések

Maratoni edzési hét 4. Disney World Dopey Challenge Training Update. Élelmezési naplót és könyveket, amelyeket hallgatni kell futás közben

Futtassa a jelentést a május 6 -tól 12 -ig

Futtassa a jelentést a május 6 -tól 12 -ig

Szia! Milyen volt a futás és az étkezés ezen a héten? Itt van a futásom, ételem, vicces, véletlenszerű és frissítések a th -tőlIrvine félmaratoni verseny összefoglalása

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Félmaratoni verseny áttekintése és áttekintése. Irvine Half Crazy Half Marathon futópálya és verseny áttekintése és javaslatai

⚡ Shareaholic által

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *