2010 -es költség -támogatási testépítés és ábra Hagyományos összefoglaló

2010 -es költség -támogatás testépítés és ábra Hagyományos összefoglaló
Költség -támogatással

A 2010. évi NPC -költség -támogatás testépítése és figurája Hagyományos fenomenális show volt a régi izomtömeg -tengerparti versenyek kiváló szokásain. A Cedar Beach Park festői területén az Allentown Sportsfest testépítők, valamint a sportolók forró és nedves időjárással is harcoltak. Bármely életkorú lelkes nézők üdvözölték őket. A színpad tele volt jól kondicionált fizikákkal és fizikai szépséggel. Dicséretre kell kerülni a költségtámogatást azért, mert a külső show -jával a múltba gyorsítást nyújtott.

A show Jaquetta Perry -vel nyitotta meg a nemzeti himnuszt, amelyet a kommunikációs aláíró, Raven Griffan együttesen énekelt. Jaquetta egy emelkedő csillag a gyermekek és az inspiráló zene világában. Több mint 10 éve beszédnyelv-szakértő, tanácsadó, hangszóró és énekes. Új CD -je, melynek címe: „Ideje a kommunikációra” tele van szórakoztató dalokkal, pozitív megerősítésekkel, valamint Darrin Whittington által létrehozott relaxációs módszerekkel, országosan a „The Piano Man” -ként.

Különleges vendégszereplőink, amelyeket Scott Epstein, a PMS, a Publicity Administration Services nyújtott be, a színpadon készítette el, hogy üdvözölje a tömeget, és megmutatja, hogy támogatják az összes versenytársot, aki felkészült a színpadon való felkészülésre.

Rob Terry, amelyet „The Freak” -nek, a TNA világszerte és az 5X Mr. Walesnek értettek, jelenleg a világ minden tájáról birkóznak, és többször is rendszeresen szerepelnek a Spike TV -n, a Pay Per View mellett.

Április Hunter, nemzeti szintű figura versenytárs, fizikai fitnesz kialakítás, valamint volt a WCW Diva & Wrestler
Ryan Shamrock, a korábbi WWE/WCW/TNA DIVA & Wrestler, Ryan hihetetlen állapotban van, és egy NPC -ábra versenyen versenyez a héttel.

Jamie “Fury” Reed-Kovac, az NBC American Gladiator Fury, Hulk Hogan-val, mint gladiátorral foglalkozott Egy 160 font sovány átlaggép.

JD Maverick (Jordan Danyluk), Pro Wrestler, Bodybuilder, színész és fizikai fitneszmodell

Legendás BodyBuilder, Amerika úr/ Mr. World Respense Grant megszervezte, és előmozdította a testépítést és az alak eseményét, valamint a költségek támogatásának Eva -val együtt. Bill régóta jó barátja, Leon Brown, akinek a híres hátsó felvétele a szivattyúzó vas középső oldalain látható, megmutatta támogatását azáltal, hogy visszatért a hagyományoshoz, amikor ismét, és díjakat nyújtott a versenytársaknak.

Jaquetta Perry fiatalabb táncosaival együtt visszatért a színpadra, hogy zenei könyvtárából dallamokat készítsen. A tömeg lelkes volt, és a Jaquetta show elejétől a végéig pumpált.

Az olasz IFBB Pro BodyBuilder, Alessandro Savi kijött, hogy megmutassa támogatását, és díjakat nyújtott a versenytársaknak.

Mindegyik versenytárs kapott egy Goodie táskát a Gaspari Nutrition-től, a Labrada Nutrition-tól, valamint a tojásvilágon világszerte egy hivatalos Bodybuilding.com pólóval. Az általános nyertesek kaptak egy Niels Andersen szobrot, a költség -támogatás régi intézményi képzési DVD -jét, valamint a sportkiegészítőket.

Összességében nyertesek:
Jill Mock női figurájú bajnok, Ellicott City MD
Férfi kezdő tábornok Akim William, Brooklyn NY
Férfi nyitott általános bajnok, Terrance Hawkins, Philadelphia PA

Média közvetítés:
A helyi hírlevelek, a Service Electric és a TV2Sports az eseményt tartalmazzák, beleértve az előnézeti adást, valamint a nap élvezetének alapos védelmét. A Hagyományos Költség -támogatás nyújtott sportolókat, valamint a maximális nyilvánosságú szponzorokat, valamint az Ironman, a Flex, az Izommag, a Dave Palumbo és a Bodybuilding.com nehéz izomtömeg -rádió és a Bodybuilding.com nehéz izomtömeg -rádió általi nemzeti médiavédelemmel kapcsolatos exponzorokat.

KIVÁLASZTÁSOK:
Az idei show több versenytársot vonzott a PA, NJ, NY, valamint az MD -ből. DJ -jünk, Bobby Siegfried, a nap folyamán felkészült és lelkes Leicester City Mez volt a tömeg, valamint a park más rendezvényeiről szóló nézőket vonzott. Csak álló hely volt. A kiállítási költségek végén a támogatásnak vissza kellett lépnie a múltba, amikor a Terrance Hawkins általános bajnokkal kezdett bemutatni. Amikor azt hitte, hogy nem kaphat őrültebb Alessandro Savi -t, valamint az összes PMS szupersztárot, amely csatlakozott, hogy bemutassa.

Külön köszönet:
Bill Grant köszönetet szeretne mondani a magánszemélyeknek és a szervezeteknek a támogatásáért. Lehet, hogy nem tettük volna ezt nélkülük.

Szponzorok:
SportsFest SportsFest.org
Bodybuilding.com bodybuilding.com
Bill Grant Nutrition Billgrant.net
Top test Topphysique.com
Subway Subway.com
Vitaminvíz gleceau.com
Celsius celsius.com
EVERLAST EVERLASTSPORTSNUTRITION.com
Eric a fitnesz oktató Ericthetrainer.com
Colosseum fitneszközpont colosseumgymnj.com
Európai fizikai fitnesz Európafitness.com
Coliseum fitneszközpont cmygym.com
ProfiFormance fizikai fitnesz felszerelés
Gyémánt edzőterem
Choanies pékség choanies.com
Izomfejlődés Musculardevelopment.com
Ironman Ironmanmagazine.com
Flex nehéz idők
Nehéz izomtömeg-rádió rxmuscle.com/hmr-dadio-show.htm
Service Electric/TV2Sports TV2Sports.com
Izomport magmag izomportsmag.com
Velencei izomtömeg Beach VenicemuscleBeach.com

Televízió: Service Electric & TV2 Sports
Hivatalos fotós: Jim Wilmer, Adonis Productions, [Jimwilmerphotography.com] (
Hivatalos DJ: Bobby Siegfried, [Bobbyegfried.com] (
Bírók: Todd Howe, Tracy Hess, Tony Daniele, Andy Landis, Ed Martin

Különleges vendégek:
Jaquetta Perry myspace.com/jaquettaperry
Alessandro Savi
Rob Terry Myspace.com/robterry
Április Hunter áprilishunter.com
Ryan Shamrock myspace.com/alwaysaliafansite
Jamie “Fury” Reed-Kovac myspace.com/femmefigure
JD Maverick myspace.com/jd_michaels

2010 -es költség -támogatás hagyományos elhelyezések

A nők A osztálya

1. Jill Mock
2. Stella Tobin
3. Jennifer Gaj
4. Diane Motel
5. Jordhanna White
6. Patricia Delmonico

A nők B osztálya

1. Jeannette Robinson
2. Charlotte Keller
3. Jolynn Carl
4. Anika Baty-Mills

Férfiak kezdő könnyű

1. Christopher Downie
2. Jim Dalessandro
3. Albert Geddes
4. Tim Kenderdine
5. Michael Sayles
6. Erik Sawchuk
7. Jason Pitassi
8. Rob Andre

Férfiak kezdő nehézsúlya

1. Akim William
2. Sean Howard
3. Robert Dakake
4. Anthony Waite
5. Shawn Brotherton
6. Martin Barson
7. Chris Croley
8. Hugh Gallagher

A 40 év feletti férfiak mesterek

1. Steve Tylee
2. Daniel Bernstein
3. Marvin Jefferson
4. Tim Kenderdine
5. Michael Sayles
6. Rick Voss
7. Patrick Malowney
8. Art Fehér

A férfiak nyitott könnyűsúlya

1. Joeseph loprete
2. Jim Dalessandro

A férfiak nyitott középsúlya

1. Luis Gomez
2. Zack Cross
3. Tim Kenderdine
4. Albert Geddes
5. Erik Sawchuk
6. Michael Sayles
7. Rick Voss
8. Jason Pitassi
9. Művészet fehér

A férfiak nyitott fény-nehézsúlya

1. Terrance Hawkins
2. Sean Howard
3. Robert Dakake
4. Michael Baldwin
5. Bayer 04 Leverkusen Mez Daniel Bernstein
6. Anthony Waite

A férfiak nyitott nehézsúlyú

1. Shawn Brotherton
2. Marvin Jefferson
3. Martin Barson
4. Chris Croley

Közelgő események – Költség -támogatás Atlantic City Classic

2010. évi NPC -költség -támogatás Atlantic City Hagyományos – testépítés, bikini, ábra, fizikai fitnesz és a legfinomabb ABS október 23 -án a Trump Taj Mahal -ban

Sajtóközlemény – Büszkék vagyunk arra, hogy feltárjuk Amerika úr, valamint az izomtömeg -tengerparti Tigres UANL Mez legenda költségek támogatása az NPC Atlantic City hagyományos testépítésének, bikini, figurának, fizikai fitnesznek és a legfinomabb ABS -nek, 2010. október 23 -án. 2010. október 22–24. interjúk. Ez az esemény az egyik legnagyobb sport- és fizikai fitneszélmény az USA -ban. Az esemény az USA erőemelő, acél hajlításának kitartásait mutatja be az amerikai kar birkózásával, valamint az észak -amerikai erős srác versenyekkel együtt.

Az idei események új kiegészítései a Pro MMA Fight Night, a Kurt Angle Ultimate Teen Challenge, az Extreme Grappling Open, a személyes fitnesz -oktató csúcstalálkozónk, valamint az 5K verseny a jótékonysági versenyen, valamint a szupersztár legendák of Wrestling kirakat. A rajongók akár 15 akciódús sport- és fizikai fitneszes rendezvényt látnak, beleértve az YRG fizikai fitnesz rendszerét, amelyet a háromszoros birkózó nehézsúlyú bajnok, a Diamond Dallas Page személyesen nyújt; Olimpiai stílusú súlyemelés, észak-amerikai strongman, valamint az USA boksz, több mint 1200 versenyzővel és csillagokkal a világ minden tájáról. A küzdő sportfelvétel magában foglalja: A Wing Chun Kung Fu konferencia, a karate, a boksz, a játékvezető központ, valamint a kezek a csillag sportolókkal folytatott szemináriumokon. A sport- és fizikai fitnesz piac a legújabb mintákat kínálja a sportfelszerelések, a fizikai fitnesz felszerelések, a ruházat és a táplálkozási kiegészítők területén.

forrás

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *