A legjobb javaslatok a gyorsabb közzétételi futtatáshoz

Ezeket a futás után végezzük el, hogy gyorsabban visszatérjenek, és tartsák a testét erősen! A gyógyulás a futás és a verseny képzésének nélkülözhetetlen része – ez prioritássá teszi. Vigyázzon a testére. Gyerünk!

5 A legfinomabb módszerek a futás után gyorsabb helyrehozáshoz

Nyugodj le

Nyújtás

Rehidrát

Táplálás

Alvás

Bónusz: Jég, kompressziós felszerelés, habgördítés, masszázs…

Mit kell tenni a legjobban a futás után a helyreállításhoz

1. Cool Down:

A futás után a teljes séta 5-10 percig. Hagyja, hogy a pulzusod lemegy, vegyen be mély lélegzetet, és mozogjon tovább, miközben pihen. Bejelentkezés a testével, és vegye figyelembe, ha bármilyen típusú terület további érdeklődést igényel-e a nyújtó ülés során. Teljesen nyugodtan áthelyezheti a felsőtestét, miközben sétál (emelje fel a karját a feje fölött, tekerje vissza a vállát, nyissa ki, és csukja be a kezét elöl és mögötted is stb.).

Ha van időd, és jól érzi magát, akkor végezzen néhány lábát, csípő körét és/vagy az Ön által preferált dinamikus melegítő mozdulatokat.

Ha van ideje, akkor ezt hosszabb ideig tarthatja, bármennyire legalább 5 percig.

*A futó naplóban meg kell jegyezni: bármilyen további fáradtság, fájdalm, szorongás vagy fájdalom. Általános, hogy pontosan hogyan érzi magát, valamint pontosan, hogyan ment a futás. Ha dinamikus nyújtási mozdulatokat hajt végre, akkor szintén megjegyezheti – egyszerűbbnek érzik -e őket, mint a futás előtt? Van -e nagyobb mozgásod?

2. nyújtás

Állítson be egy időzítőt legalább 10 percig, valamint az S-T-R-E-T-C-H-t. Lassan fejtől talpig, valamint tudatosan nyújtsa ki a fő izomtömeg -csoportokat. Légy szelíd, és ne nyomja meg semmit a kellemetlenségre vagy a fájdalomra. Lélegzik.

Töltsön el további időt olyan területeken, amelyek további szűknek tűnnek.

*A futó naplóban meg kell jegyezni: Ha a test egyik oldala sokkal sokoldalúbb vagy sokkal szűkebb, mint a másik. Ha az egyik oldal fájónak (vagy sokkal fájónak) tűnik, mint a másik.

További nyújtási tippek:

3 IT sáv nyújt

5 javaslat a futás után nyújtáshoz

Kell nyújtani vagy hab tekercselni?

3.A

Fogd meg a vizes palackot, és rehidratálódjon a futás vagy az edzés után. A test szomjúságának sokáig pontosan arra vezetheti, hogy pontosan mennyit inni. Minden test különbözik, és ez az időjárástól, az évszaktól, a fitneszétől stb. Függően változik, stb.

A futónaplóban meg kell jegyezni: Ha sokkal többé -kevésbé voltál. Pontosan mennyi (ha van ilyen) víz- vagy sportital, amelyet elfogyasztott a futás során, valamint mi volt. A vizelet színe a hidratációs szintre utalva.

4. Táplálkozás

Egyél egy jelentős snacket vagy étkezést a futás befejezésétől számított 60 percen belül (30 percig objektívem, mióta felfedeztem, hogy a Recuperate szenved, ha olyan sokáig várok enni). Ennek a szénhidrátok és a fehérje kombinációjának kell lennie, 4: 1 vagy 3: 1 arányban. (A futás utáni táplálkozásról beszélünk a Run in Shape Challenge 10. héten.)

További táplálkozási javaslatok a futók számára:

Csokoládétej közzéteszi a RUN kutatási tanulmányt Dr. Jason Karp -nal

Mit kell enni egy késő félmaraton vagy hosszú futás előtt

5 alkatrészgomba fritTata recept

5.S -alszik

A futás nehéz a testén. Az alvás elsődleges ideje a testének javításához, valamint bármilyen szöveti károsodás újjáépítéséhez az összes dobásból. A következetesen elegendő alvás segíthet abban, hogy visszatérjen az összes nehéz munkából, és felkészüljön arra, hogy jól teljesítse a jövőbeli futásokat. Ez nem választható, a teljes képzési folyamat része. Tegyen időt arra, hogy elegendő alvást kapjon, amikor versenyre edz, vagy új távolságot futtat.

Ugyanígy értelme van, hogy ha kimerült, és nem kap elegendő alvást – nem fogja tudni biztosítani ezt a legszebb erőfeszítést az edzési futásokon. Ha kimerült – nem fog jól végrehajtani, mint ahogyan nem fog olyan gyorsan fejlődni, mint ha jól aludna.

További információ – Mit kell enni a sokkal jobb alváshoz.

Bónusz gyógyító stratégiák futtatása

Hosszú futás után érdemes gondolkodni néhány ilyen Perk gyógyító stratégiáról. Meg fogom osztani személyes tapasztalataimat, valamint gondolataimat ezekről a futás utáni eszközökről, valamint a stratégiákról. Ne feledje, hogy minden test különbözik, tehát az egyik futó számára nem működik a másik számára. Minden test különbözik, tehát gondoljon csak mindezen információra, és válassza ki, hogy mit szeretne befektetni az idejére, valamint a pénzt a teste, a költségvetési terv és a célok alapján.

Runner gyógyító eszközök:

Habhenger – Ha hosszú ideig tervezi futni, fektessen be egy jó, hatalmas habhengerbe, és pontosan felfedezi, hogyan kell felhasználni. Két habgörgőm van, és úgy gondolom, hogy nagyon praktikusak az egyes szűk területek, valamint a csomók kidolgozására a hátrányaimban és a csapokban.

Jégfürdők – Személy szerint ezek segítettek nekem (és én vagyok a legjelentősebb, nem pedig a hűvös rajongója, akit valaha is tudsz). Hallottam, hogy a krioterápiás gépek nem mutatnak eredményeket a tanulmányokban, ezért nem hiszem, hogy aexact same for healing purposes.

Epsom Salt Baths – I believe the primary benefit of an Epsom salt bath is that it’s relaxing. It doesn’t feel as efficient in assisting with healing as an ice bath however it’s A great deal much more pleasant.

Sports massage – like a great sports massage! I when got a massage from somebody who dealt with competitive figure skaters as well as realized their experience as well as understanding of the body produced a totally different massage. They dealt with my body from an athletic performance point of view as well as it wasn’t just about feeling great as well as unwinded – it was about assisting me recuperate to run better.

Leg Drains – I put my legs up against the wall after long runs as well as listen to meditation music or a short meditation to assist my body as well as mind recover. It’s remarkable as well as commonly my preferred part of post-run recovery.

Question: exactly how numerous of these did you do after your last run?

Follow @RunEatRepeat on Instagram for everyday running updates, suggestions as well as fun!
Got a question?

Email RunEatRepeat@gmail.com with “RER Question” in the subject line or on the concern form.

Küldje el nekem a munkafüzetet

5Save

A megosztás törődés!

5

Csap

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Kiválasztja ezeket:

Run quicker suggestion – Your Mantra

Run quicker suggestion – Your Mantra

Futtasson gyorsabban egy mantrával. A gyorsabb futtatás legjobb módszere az, hogy folytatja és pozitív maradjon. Válasszon egy futó mantrát a TH -val

Run quicker 5 Day difficulty Announcement

Run quicker 5 Day difficulty Announcement

Run quicker suggestions as well as strategies. 5 Day Run quicker difficulty for runners of all levels as well as paces. discover exactly how to get quicker

ought to You stretch or Foam Roll After a Run as well as OC half Marathon recap Podcast 79

ought to You stretch or Foam Roll After a Run as well as OC half Marathon recap Podcast 79

OC half marathon results as well as recap. Race day suggestions as well as evaluation of the course. as well as Foam Rolling vs. Stretching – which is b

Running for physical fitness calendar – September 2020

Running for physical fitness calendar – September 2020

Running plan September calendar totally free printable. Runner workout calendar with 3 runs as well as 2 stamina training days

Running after the rain as well as meal Prep

Running after the rain as well as meal Prep

Stretching as well as rolling with softball, tennis sphere as well as foam roller. Trader Joes vegan rainbow wrap. Funniest Instagram th

Q&A on Intuitive eating & Binging, suggestions for summertime Running as well as more!

Q&A on Intuitive eating & Binging, suggestions for summertime Running as well as more!

Running Food physical fitness Intuitive eating concerns as well as answers. suggestions for summertime running, What to do if you’re depressed and

⚡ by shareaholic

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *