Halom a Miles Nourys 2016

Hello! Itt az ideje az éves veremnek a Miles Challenge -en !! Izgatott vagy?!

Ez a nehézség segítséget nyújt, hogy edzjünk, és a mérföldeket, nem pedig a fontot rakjuk, amikor bekerülünk az ünnepi szezonba (más néven étkezési szezon). A lényeg az, hogy kitűzjön egy olyan célt, amely segít abban, hogy aktív maradjon ebben a hónapban. Lehet, hogy egy meghatározott számú nap, perc, hetente időnként edzés lehet – bármi, ami segíti, hogy megfelelő maradjon.
Legújabb videóim

Maratoni edzés 4. napja
Marathon Training Journal 4. nap

További videók

0 másodperc 1 perc, 21 másodperc

Következö
Maratoni edzés 1. napja
03:12

Élő
00:00
08:21
01:21

Az első az első 2009 -ben volt, valamint a legtöbb mérföldre nyertem a 2. helyet. 2010 -ben átvettem, és azt is szeretném, ha részt vesz.

Mi: Ingyenes az interneten. Nehéz tovább mozogni a pulyka hónapban.

Ki: Mindenkit felkérünk, hogy csatlakozzon. A világ mindenhol!

Mikor: november 1. – november 28.

Hol: RuneAtRepeat.com

Iratkozzon fel az alábbi típusra, és jöjjön vissza a novemberben a RuneatRepeat.com webhelyre, hogy elszámoltatható legyen, és a díjakba kerüljön.

Miért: Nehézség, és motiválja másokat, hogy tovább mozogjanak ebben a hónapban. Ez a cél kitűzéséről, valamint a mindennapi bejelentkezésekkel való elszámoltatásról szól. Ez nem a verseny a legtöbb mérföldre, bármilyen hosszabb ideig – a céljairól szól.

Miért 2. rész: Minden nap figyelemre méltó díjak vannak !!

A szabályok:

1. A jelzés az űrlap kitöltésével.

Töltse ki a linken vagy a bejegyzésbe beágyazott típuson. Lesz egy hely a nevének, az e -mailnek és a célnak a hónapra. A regisztráció miatt jogosult a díjak elnyerésére, azonban az egyes közzétételek végén meg kell vizsgálnia egy megjegyzését, hogy pontosan hogyan tudta jogosult lenni az adott napi díjra. (Ha elmulaszt egy napot, elmulasztja ezt a versenyt, bár a többi napban még mindig is be tudsz jelentkezni.)

2. Állítson be egy célt, hogy novemberben sétáljon, futtasson, vagy mozgatjon x mérföldet vagy percet. Lehet, hogy ezek mérföld vagy egy meghatározott idő a futópadon, vagy kívül/belsejében, sétálva, futás vagy kerékpározás … végezze el a kívánt gyakorlatot!

Példák:

Novemberben 50 mérföldet fogok futni!

Minden nap 30 perces sétát FC Tokyo Mez tartok!

Hetente háromszor megyek a Pilatesbe!

Sétálom a szomszédom kutyáján, amikor a munkahelyén vannak, és ideális esetben nem hívják újra a zsarukat …

3. Hagyjon megjegyzést a RuneAtRepeat.com webhelyen minden nap az 1. és 26. között a bejelentkezésig.

Az említett hozzászólásokkal kapcsolatos megjegyzések bekerülnek az adott napi ajándékba. Van egy pihenőnap vagy egy nap, amelyre szükséged van, de be kell jelentkeznie, és elszámoltathatónak kell lennie, hogy nyerjen.

Ha ez egy edzésnap nap van, akkor egy „pihenőnap” vagy „tragikus vagyok, és CF Monterrey Mez aludtam” vagy „másnapos influenza, súgó küldése” megjegyzéssel ellenőrizheti-ez az őszinte marad. a pályán összességében.

A fejleményt nem tökéletességre törekszünk – tehát ellenőrizze a napi napot, függetlenül attól, hogy mit kell tartani a lendületet !!

Kedden kezdjük a kihívás első napjaként. Állítsa be ma a célját, és ellenőrizze kedden, hogy csatlakozzon a versenyhez, valamint a bejelentkezés első napján!

Frissítse a közösségi hálózatot a #rermiles segítségével a bejelentkezéshez, és tartsa másokat pumpálva! Menj, menj gooooo !!

Meghívhatja barátait, háztartását és követőit is, hogy csatlakozzanak! Ossza meg ezt a képet, és motiválja őket, hogy a mérföldre is rakják! Vannak figyelemre méltó ajándékok, valamint esély arra, hogy vonzó évszakban elszámoltatható maradjon.

Használhatja ezt, hogy widgetként adja hozzá:

KÉRDÉS: Mi a verem a mérföld gólján ebben az évben?

Én: Futtasson hetente 40 mérföldet.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezekkel:

halmozódik a mérföldreS 2021 – Ingyenes futó kihívás

Stack a Miles 2021 -en – Ingyenes futó kihívás

Ingyenes futási nehézségek 2021. Összeállnak a mérföldekre minden szintű futók számára. Szerezd meg a nyomtatható naptárat, valamint az étkezési tervezőt

Hazlás a mérföldre futó nehézségek 2020

Hazlás a mérföldre futó nehézségek 2020

Ingyenes futási nehézségek 2020. A mérföldre halmozás nehézségeket nyomtatható futásteljesítmény -nyomkövetővel és futó tippekkel. Szerezd meg az FR -t

Pontosan hogyan állítsa be futó célt a Stack Yokohama F. Marinos Mez számára a Miles Challenge -en

Pontosan hogyan állítsa be futó célt a Stack számára a Miles Challenge -en

Kapcsolja be a mérföldes nehézségi cél munkalapot. Pontosan hogyan állítsa be a futó célt a Miles Challenge 21 napos vereméhez. ingyenes p

Hazlás a mérföldre futó nehézségi tervező

Hazlás a mérföldre futó nehézségi tervező

Utolsó hívás! Hazlás a mérföldön holnap kezdődik! Benne vagy? Itt van néhány ingyenes nyomtatott anyag, amely segítséget nyújt a kihívás ringatásában.

Célok, hogy segítsenek sokkal jobban futtatni – rakhat a mérföldek nehézségi napján

Célok, hogy segítsenek sokkal jobban futtatni – rakhat a mérföldek nehézségi napján

Ingyenes 30 napos futási nehézségi nap 1. Pontosan hogyan állítsa be a futási célt. Hazlás a mérföldeken, nehézségek: 2021 november

A Miles Run Bet Nehézség 2018 -as verziója

A Miles Run Bet Nehézség 2018 -as verziója

30 napos futási kihívás. Csomagoljon a mérföldre a futás nehézségével! Futtasson hetente 4 napot egy 30 perces miniumumra. Csatlakozz a

⚡ Shareaholic által

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *