Hol lehet futni a San Jose -i Kaliforniában

Az új terület Crystal Palace FC Mez megismerésének legjobb módja a járás vagy futás. Utasson gyalog az életen! És tudom, hogy sokan (oké, sok én is) szeretnek futni, és utazás közben edzési tervre kell maradnia. Ezen a hétvégén San Jose -ban voltam, és tudtam, hogy remek hely lesz a futáshoz. Az időjárás Közép- és Észak -Kaliforniában általában enyhe és a legjobb a futáshoz.

Készítettem egy kis kutatást arról, hogy hol kell futni San Jose -ban, és egy utat találtam a Riverbank ideális mentén. Ha nem találtam volna egyet, a Twitteren vagy az Instagram -on kértem volna a helyi futók javaslatait. Itt futtam …

Sétáltunk a szállodából az SAP Központba (az amerikai női olimpiai csapat próbáira). Ahogy elhaladtunk, láttam az alsó Guadalupe folyó nyomvonal bejáratát. Tökéletes!

Megerősítettem a szállodában az egyik bátor emberrel, hogy ez jó hely a futáshoz, és néhány mérföldre folytatódott. Ellenőrizze és ellenőrizze.

TIPP: Ellenőrizze a szálloda concierge -jét vagy a recepciót, ha kérdése van az útvonalakról, a biztonságról, az ötletekről vagy a tereptárgyakról.

Korán felálltam, és készen álltam arra, hogy valahol új!

Hűvös és csendes volt, amikor elkezdtem futni. A futóút bejárata kevesebb, mint fél mérföldnyire volt a Fairmont Hoteltől. Nagyon sok hajléktalan ember élt az autópálya túljárója alatt, de nem gondoltam, hogy van biztonsági kérdés. Hé, ha hajléktalan lennék, akkor én is itt élnék (vagy valahol hasonló Kaliforniában).

TIPP: Vegye figyelembe, hogy hol kezd el futni egy úton, figyelembe véve, hogy ennek nagy része ugyanaz lesz. Készítettem egy képet ezekről a véletlenszerű cipőkről, így emlékszem, hogy megtettem ezt a kijáratot, amikor újra láttam őket.

Kapcsolódó tipp: Ne készítsen képet egy macskáról erre a célra, mivel általában nem maradnak ugyanabban a helyen, várva, hogy visszatérjen.

Elindultam az ideálhoz, és körülbelül egy mérföldre mentem ki, mielőtt az ösvény a folyó egyik oldalán véget ért, és át kellett lépnem az utcán. Készítettem egy újabb képet a mérföldkőről ezen a területen – elektromos cuccok?

Sajnos az ebbe az Villarreal CF Mez irányba vezető út befejeződött, így meg kellett fordulnom, és a másik irányba kellett mennem.

Szerencsére a Guadalupe nyomvonal mérföldre, mérföldre és mérföldre ment a másik irányba. Futottam a repülőtérre, és addig mentem, amíg el nem értem 5 mérföldre, és megfordultam, ahogy láttam ezt az elefántot!

TIPP: Érezd jól magad. Mindig.

Az út: mérföldre és mérföldre ment (mihelyt az ideális irányba indultam).

Nagyon lapos és könnyen követhető volt. Nem volt sok más futó az ösvényen, amit sokkoltam, mivel vasárnap reggel volt. A futásom vége felé egy maroknyi sétát és futót és néhány kerékpárosot láttam.

Volt jelek Leeds United Mez a mellékhelyiségekre, és láttam néhány vízkút is.

Végül 10 mérföldet tettem. Nagyon jó tempót tartottam, tekintve, hogy nem hallgattam zenét vagy podcastot az első 8 mérföldre, figyelembe véve, hogy figyelni akartam az útvonalra.

Végső gondolatok: Négy futást adok neki! Javaslom ezt az utat más látogatóknak / futóknak San Jose -ba.

Post-futtatási étkezés-reggeliztem a szállodában. Megkaptam „to-go” -ot, és ettem a szobában, mivel nem akartam mindenkit kínozni, akivel ültem egy futás után.

Futtál itt?

Van -e más futási útvonal -javaslata San Jose -ban?

Küldje el nekem a munkafüzetet

3sav

A megosztás törődés!

3
Csap

Részvény

Csipog

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezeket a következőket:

Futás a Marco Island Florida 2021 -en

Futás a Marco Island Florida 2021 -en

Hol lehet futni a Marco Island Florida -n. Futó ötletek utazási és nyári tengerparti kirándulásokhoz. Florida Run Blog és

Utazási ötletek és történetek a San Francisco -i nyaralásból

tRavel ötletek és történetek a San Francisco -i vakációból

Utazási ötletek San Francisco -tól. Utazási vallomások a nyári ünnepemről és a kedvenc helyeimről a San Francisco Californiában

Csomagolás a futáshoz Disney White White & Dine Half Marathon Race Weekend

Csomagolás a futáshoz Disney White White & Dine Half Marathon Race Weekend

Csomagolás a Disney White Wine és a Dine Half Marathon verseny hétvégére. Amit csomagolok a 13,1 mérföldes verseny futtatásához

Las Vegas Food and Paris Hotel Fotók a Half Marathon hétvégéről

Las Vegas Food and Paris Hotel Fotók a Half Marathon hétvégéről

RNR Las Vegas félmaratoni utazási tippek. Mit kell enni a Paris Casino Hotel fotóinak, valamint a legjobb ételeknek és koktéloknak. gyors TR

Hogyan lehet elszámoltatni egy virtuális futó kihívással – vicces futó mémek

Hogyan lehet elszámoltatni egy virtuális futó kihívással – vicces futó mémek

Legjobb vicces futó mémek az Instagram -on @RuneAtRepeat Hogyan kell felelősségre vonni egy virtuális futó kihívás és

Halom a Miles 2021 -en – ingyenes futási kihívás

Halom a Miles 2021 -en – ingyenes futási kihívás

Ingyenes futó kihívás 2021. Halmozódik a mérföldekre minden szintű futók számára. Szerezze be a nyomtatható naptárat és az étkezési tervezőt

⚡ Shareaholic által

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *