3 módszer a reggeli kávé egészségesebbé tételére

készítette Matt Weik

A kávé Amerikában a legjobban elfogyasztott reggeli ital. Úgy tűnik, hogy egyesek nem működnek, mielőtt kortyolgatnának a reggeli elixírját. Ugyanakkor az egyének többsége számára további súlyt hoznak, ami a kávé preferenciáinak következménye lehet. MIT!? Ez igaz. Attól függően, hogy mit helyez be a kávéba, ez több száz kalóriát adhat a Java csészéhez. Ezért három módszert szeretnék megvitatni a reggeli kávé egészségesebbé tétele érdekében, és inkább az Ön számára, mint az ön ellen.

1. Egy kötőjel fahéj messze megy
Persze, felhasználhat egy ember alkotta édesítőszert a kávéban, de mi lenne, ha lenne még egy lehetőség, hogy hihetetlen ízt adjon a csésze fekete kávéhoz, amelyet éppen öntött? Van! Ha hozzáad egy kötőjel fahéjat a kávéhoz, akkor nemcsak javítja a kívánt kávé ízét, Liverpool FC Mez hanem szintén hozzáad egy védőréteg antioxidánsokat a hajtásba. Ezenkívül a fahéj szintén elősegítheti a vércukorszint ellenőrzését, így a csésze kávé egészségesebbé válik.

Szeretne még egy bevágást rúgni, még arra Nagoya Grampus Mez is gondolhat, hogy hozzáadjon egy kicsit nem édesítetlen kakaót, amely hozzáadhatja az ízét, miközben elősegíti a szív egészségének javítását.

2. Öntsön néhány MCT -olajat
A közepes láncú trigliceridek (MCT) már régóta léteznek, és egészséges zsíros opcióként a piacon lévő sok kiegészítőben használják őket. A cukor- vagy cukorpótlók használata helyett a márkák MCT -olajat adnak hozzá az íz javítása érdekében. Igen, ez növeli az általános kalóriákat és a zsírt, azonban korlátozza a szénhidrátok és a cukrok felhasználását, miközben számos egészségügyi és wellness előnyt nyújt.

Egy fantasztikus MCT, amelyre gondolni kell, a kókuszdióolaj lenne. Adja hozzá ezt, hogy a kávé egészségesebbé váljon. A kókuszdió -olaj íze elősegítheti a kávé ízét, miközben krémes szerkezetet is hozzáad. Az MCT -olaj, például a kókuszdióolaj, szintén kimutatták, hogy lehetővé teszi a test számára, hogy tartós energiaforrásként használja fel. Szerezze be stimuláns rázkódását a kávéból, miközben hozzáad egy állandó energiaforrást, amely elősegíti Crystal Palace FC Mez a napot.

Az MCT -kről szintén kimutatták, hogy elősegítik a megismerés javítását, a memóriát, az energiát és a kitartást, az alacsonyabb koleszterinszintet, a vércukorszint csökkentése mellett.

3. Használja a teljes édesítőszert
Az utolsó módszer a reggeli kávé egészségesebbé tételére, ha gondolkodjon a nagyszerű régi tej hozzáadásáról. Nyilvánvaló, hogy ez a lehetőség nem lenne tökéletes választás, ha laktóz -intolerancia lenne, de ha nem, akkor ez egészségesebb választást tesz lehetővé, mint a manapság a piacon kínált sok krémhez. A tej fantasztikus kalcium- és fehérjeforrás, amely biztosítja az erős csontokat, valamint az izmokat. Miközben nem fogsz egy tonna tejet önteni a kávéba (legalábbis remélem), egy kicsit további fehérje hosszú módszert okozhat, ha segíti a napi fehérjeigények elérését.

A fehérje és a kalcium mellett a tej szintén magában foglalja az egészséges vérnyomás megőrzését, amely segíti az idegszövet megőrzését, valamint a vörösvértestek és a wellness egészségét és wellnitását, valamint a foszfor, valamint a vitamin mellett. D, amely segíti az erős csontok megőrzését.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *